Wat doet 2ndGoods en wie zijn wij?

Bij 2ndGoods zijn wij hard aan de slag om ervoor te zorgen dat meubels een tweede kans krijgen.
Wij streven ons motto: "Giving second hand goods a new life", dan ook elke dag na.

Het platform dat wij ontwikkeld hebben biedt mensen de mogelijkheid om zo gemakkelijk mogelijk van hun overtollige meubelstukken af komen. Daarbij verdien je er ook nog aan, zonder enkele moeite te doen! De meubels worden professioneel gekeurd waardoor wij vervolgens de tweedehands meubelstukken, verzekerd van een goede kwaliteit, weer op de markt kunnen aanbieden. Hierdoor heb je in tegenstelling tot wanneer je op een open platform van een particulier koopt, wat veel risico's met zich mee brengt, bij 2ndGoods te maken met een bedrijf, wat de kwaliteit van de meubelstukken garandeert.

Moeiteloos je spullen kwijt

Het enige wat je bij ons hoeft te doen is een foto uploaden en een afspraak maken. Hierdoor heb je geen vermoeiend contact met lastige mensen bij het verkopen van je tweedehands meubels! Daarnaast kunnen we tegen kostprijs je meubels komen ophalen, waarna ze gratis worden opgeslagen tot de verkoop.

Professionele verkoop

Bij 2ndGoods hebben we grote kennis van de tweedehands markt. Daarnaast zorgen wij dat de meubels professioneel worden gefotografeerd en worden voorzien van een beschrijving die verkoopt. Deze elementen samen zorgen voor een betere prijs en een snellere verkoop van de meubelstukken die je kwijt wilt.

Kwaliteitsgarantie

Als je besluit een tweedehands meubelstuk bij ons te kopen, kan je ervan uit gaan dat je niet voor verassingen komt te staan. Bij 2ndGoods zijn alle producten die wij aannemen verzekerd van een goede kwaliteit.
Afhalen en bezorgen

Wanneer je via ons een meubelstuk wilt laten verkopen heb je de keuze om het meteen te laten ophalen. Hierdoor staat het niet meer in de weg en wordt er snel ruimte gemaakt voor iets anders. Als je bij 2ndGoods iets koopt is er ook de mogelijkheid om het te laten bezorgen.

Ons team

Meer over ons

Het team van 2ndGoods bestaat uit drie studenten van de Universiteit van Amsterdam. In september 2016 hebben de drie elkaar gevonden tijdens het entrepreneurship kamp georganiseerd vanuit de minor van de UvA. Dit intensieve kamp heeft gezorgd voor een team dat alle benodigde aspecten van een organisatie overziet en een sterke dynamiek tussen de teamleden, wat progressie en resultaten bevorderd. Na het team gevormd te hebben zijn de koppen bij elkaar gestoken en na maanden van brainstormen, onderzoek en validatie zijn zij op het concept van 2ndGoods gekomen.

1. Consignatie service voor meubels en gerelateerde goederen

2. Aanbieden van tweedehands meubelstukken met kwaliteitsgarantie

3. Gratis opslag van goederen wanneer gebruik wordt gemaakt van onze diensten

Bij 2ndGoods faciliteren wij de koop en verkoop van tweedehands goederen. Hierdoor zijn wij Nederlands eerste voor iedereen toegankelijke (meubel) consignatie bedrijf.